Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bilt en Bahadoer VIP  

Rajshree van der Bilt Marina Academy 

CONTACT

010 23 83 444 

Marina Academy

Plezier

Theoretische kennis oefenen in de praktijk ook al ben je niet vaarbewijsplichtig is essentieel voor een ontspannen dagje uit. Een korte cursus is zeer geschikt voor beginners die met een sloep willen varen.

Onder begeleiding van een instructeur leert u de kneepjes van het varen: 

Manoeuvreren, een drukke sluis passeren of op de motor manoeuvreren in een haven met windkracht 5 of hoger in de meest unieke Jachthaven van het Rotterdamse Maritiem District: The Red Apple Marina.

Uitje

Op zoek naar een groepsuitje? Voor groepen organiseren wij op maat een unieke ervaring in Rotterdam’s meest centraal gelegen en nieuwste jachthaventje op 5 min lopen van Station Blaak en de Markthal. 

Dit verrassend rustig gelegen haventje is recentelijk uitgebreid van 47 naar 59 ligplaatsen. Ons gezellig haventje is omringd door indrukwekkende hoogbouw (waaronder “The Red Apple”) en is opgezet en wordt geëxploiteerd door bewoners van het Maritiem District.

Incl. overnachting in de unieke Wikkelboat?

Klein Vaarbewijs I + II

In Nederland heeft u een klein vaarbewijs nodig wanneer u vaart met:

- Een waterscooter, jetski, rubberboot of motorboot met een lengte van minder dan 15 meter die sneller kan dan 20 km/uur.

- Een schip met een lengte van 15 tot 25 meter dat u niet bedrijfsmatig gebruikt.

- Een schip voor bedrijfsmatig vervoer met een lengte tussen de 15 en 20 meter.

- Een sleepboot of duwboot die u gebruikt om een schip met een lengte van maximaal 20 meter te slepen, langszij mee te voeren of te duwen.

Voor het Klein Vaarbewijs is praktijk niet verplicht, maar het is wel verstandig om praktijkles te nemen. 

Ben jij klaar voor een VIP (Vertrouwd Integer Persoonlijk) opleiding: klik dan hier

Onze vaaropleidingen worden verzorgd op onze unieke leslocatie "de Wikkelboat" gelegen in de gezellige Jachthaven "The Red Apple Marina".